Thursday, April 23, 2009

I'm TAGGING! Your Fav Wedding Pic ;-)

haha....minggu ni xdpt nk update blog sebab camera tertggl kt ukay....so xbestla update separuh2 kan hehe....weekend nnt la den update sume blog kalau ada masa....so disebabkan xde mende nk up...terasa pulak nk tagging org huhu...oleh kerana time belek2 blog ni asik dok tgk gambor pic kawen den ni, maka terasa nk buat tag pulak...huhu...

the rules....so simple...carik gambar kawen korang yg paling korang suka...then tepek kt blog memasing hehe...bukan cantik dari segi kualiti gambar aje...tp dari sudut pandangan mata korang...ala2 romantik ker...comey ker...lawa mcm anak patung ke make up time tuh....hehehe...then kasik sebab nape suka gambor yg 1 ittew....okay? hehe...pehtu tag la kwn2 lain kalau rasa2 nk nengok gambor kawen deme hehehe :-D kalau yg xkawin lg tu, kawen cepat! leh buat tag nih hehehehe :-p
so, ni la gmbr kawin yg emy rs emy suka sgt2 hehehe....sebabnye time ni, encik hubby pandang kita dgn lesung pipit dia yg sgt comey ittew....dgn mata sepetnye...hehehe...pehtu emy pulak ala2 malu2 kucing nk pandang dia dpn cameraman hahaha....pemandangan pun lawa kan...tepi laut ni huhu....nasib baik la kawin sekali jek...redahhh aje! huhu

so...here we go....i'm tagging...


huhu ramai sket yer...suka ati korang la nk tagging brape ramai...janji terhibur hehehe :-D tq2 :-D

4 comments:

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul

zeti said...

emy.. nnt zeti buat yer..
tq tag zt ;)

redrania said...

hahha..ini payah sket...den kawen bukan zaman kamera DSLR...so sah2 kena scan gamboo...hehehe..

reza nani said...

hehehe...xkira..nk nengok gk hihhihihi :-D